Drentsche Golf & Country Club | Zeijerveen, Assen
Hartelijk welkom op de Drentsche Golf & Country Club. In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, ligt een uniek golfcomplex. Met 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes PAR 3 baan en de 24 kamers tellende Golf Lodge is de Drentsche Golf & Country Club de ideale uitvalsbasis om Golf in het noorden van Nederland te ontdekken.
Lees meer

27 holes wedstrijdbaan
9 holes PAR 3 baan, één van de mooiste in Nederland
Golfbaan van maar liefst 140 ha
Golf Lodge
Gelegen in een bosrijke omgeving
  Weekdagen       Weekend en feestdagen    
18 holes            €45,00  €55,00 
9 holes          €35,00  €40,00 
PAR 3  €20,00  €20,00 
Foto's Drentsche Golf & Country Club


Welkom bij de Drentsche Golf & Country Club
Hartelijk welkom op de Drentsche Golf & Country Club. In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, ligt een uniek golfcomplex. Met 27 holes wedstrijdbaan en 9 holes Par 3 baan en de 24 kamers tellende Golf Lodge is de Drentsche Golf & Country Club de ideale uitvalsbasis om Golf in het noorden van Nederland te ontdekken.

De Drentsche Golf & Country Club is onderdeel van een groot open natuurgebied van 240 ha en ligt in een attractief landschap tussen akkers en bospercelen, afgewisseld met fraaie eikenlanen. Maar liefst 140 hectare hiervan is gereserveerd voor deze ongekend ruim opgezette golfbaan waardoor u zal worden omgeven door rust en ruimte.
Naast de 27 holes wedstrijdbaan beschikt de Drentsche Golf & Country Club ook over een 9-holes Par 3 baan. Holes variërend van 80 tot 130 meter, volwaardige greens en veel hindernissen, maken deze Par 3 baan een uitdaging voor zowel de beginnende als de gevorderde golfer.
Top 5 van Nederland
De Par 3 baan behoort tot de top 5 van mooiste Par 3 banen in Nederland dankzij volwaardige greens, variatie in lengte en uitdagende hindernissen. De holes zijn veelal omzoomd door struiken en is daarmee een echte parkbaan.

Dit alles maakt de Drentsche Golf & Country Club tot een ware uitdaging voor iedere golfer.
Type baan
Type baan De 27 holes wedstrijdbaan, ontworpen door de gerenommeerde golfbaanarchitect is onderverdeeld in drie parcoursen van 9 holes. Ieder parcours op zich heeft een geheel eigen karakter, lengte en moeilijkheidsgraad.
Geel: Zo is het Gele parcours open en komt u met spelen diverse waterhindernissen tegen. (2798 meter, Par 35)

Rood: Het Rode parcours heeft een paar bosholes, kent holes met uitdagende grote waterpartijen, heeft een blinde hole en een paar holes omzoomd door struiken. Hierdoor heeft de rode baanlus een park-achtig karakter (3140 meter, Par 37)

Wit: Het Witte parcours is aangelegd in een bestaand bosperceel en kan daardoor worden aangemerkt als een echte bosbaan. (2989 meter, Par 36)Golf Lodge
Golfen met overnachting
Volledig geïntegreerd in de natuur en voorzien van een modern interieur kunt u in de 24 kamers tellende Golf Lodge ontsnappen aan de hedendaagse drukte en volledig ontspannen genieten van uw favoriete tijdverdrijf. Wij nodigen u uit om wakker te worden op de golfbaan en rechtstreeks de baan op te gaan!
Play & Stay Arrangement
Golfarrangement Drentsche Golf & Country Club à €167,00 p.p.
(bij een 2-persoonskamer)Wakker worden op de golfbaan! Dit kan bij ons op de Drentsche Golf & Country Club in onze eigen Golf Lodge. Geniet van een ontspannen 2-daags arrangement en ontdek onze Drentse gastvrijheid! Niet voor niets wonen de gelukkigste mensen van Nederland in Drenthe!
Verblijf in onze Golf Lodge inclusief een ontbijt, 3 gangen diner in ons restaurant en twee 18 holes golfrondes op onze 27 holes wedstrijdbaan.

Inclusief
- Incl. 2x 18 holes greenfee
- Incl. 1x overnachting in de Golf Lodge
- Incl. 1x 3-gangendiner
- Incl. 1x uitgebreid ontbijtbuffet

Dit tarief is excl. toeristenbelasting, dit dient ter plaatse voldaan te worden
€ 1,25 p.p.p.n. toeristenbelasting

Toeslagen
€ 35,- p.k.p.n. kamer voor enkel gebruikt
€ 10,- per greenfee indien deze ronde in het weekend of op een feestdag valt.
Neem contact met ons op
Drentsche Golf & Country Club omgeving
Minimize
 • Expand/Collapse
 • Expand/Collapse
 • Expand/Collapse
 • Expand/Collapse

Drentsche Golf & Country Club

Happy Garden

Chinees Restaurant

V.O.F. Restaurant De Jagershof

Restaurant

Restaurant Het Norgerhout

Restaurant

Restaurant Touché

Restaurant

Happy World

Restaurant

Yankee Doodle Restaurant Assen

Buffetrestaurant

Restaurant Balkan Grill

Mediterraans restaurant

TT Circuit Assen

Autocircuit in Assen

Drents Museum

Museum

Golf Lodge

Aanbevolen Hotel
Sluiten
  My location
  1. Search for location
  2. My location
  Play Golf in Holland