Golfbaan Kasteel Engelenburg | Brummen

• 9 Holes PAR 72 
• Restaurants 
• Suites 
• Vergaderzalen 
• Golfbanen

Golfbaan Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer.
Lees meer

  Midweek    
Weekend     
9 holes
€ 36,00 € 38,50
18 holes           
€ 53,50
€ 58,50
Play & Dine/Stay
Golf Lunch Arrangement  à €59,50 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. ontvangst met een kopje koffie/thee en een lokale lekkernij
- Incl. vrij gebruik van oefenfaciliteiten incl. driving range ballen
- Incl. 18-holes greenfee
- Incl. na 9 holes; er wordt een lunchgerecht geserveerd in de lounge of op het terras


Dit tarief is excl. dranken


Golf Hotel Arrangement  à €197,50 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. 18-holes greenfee om deze uitdagende 9-holes golfbaan (PAR 72) te spelen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor 2 x 9 holes verdeeld over 2 dagen.
- Incl. 3 Engelenburg golfballen zodat u nog eens een bal kunt kwijtraken
- Incl. vrij gebruik van oefenfaciliteiten incl. driving range ballen
- Incl. culinair 4-gangendiner
- Incl. overnachting in een comfort kamer, luxe kamer of suite
- Incl. uitgebreid ontbijtbuffet met een glas Vonkelwijn


Dit tarief is excl. dranken


Neem contact met ons op
Golfbaan Engelenburg
Golfbaan Engelenburg
Golfbaan Engelenburg - Suites
Golfbaan Engelenburg - Suites
Golfbaan Engelenburg - Suites
Golfbaan Engelenburg - Suites
Golfbaan Engelenburg
Golfbaan Engelenburg
Golfbaan Engelenburg
Golfbaan Engelenburg
Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kasteel Engelenburg is lid van Relais & Chateaux, de collectie van de meer dan 500 mooiste buitenhotels in de wereld. Geniet van een ontspannen dag.

Restaurants & Suites
Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse Serre restaurant is misschien wel de mooiste plek in Nederland om van uw lunch of diner te organiseren. Een prachtig uitzicht over het landgoed, tropische planten en fraai gedekte tafels. Chef-kok Maurice Kersten verrast u graag met zowel klassieke als moderne en spannende culinaire creaties

Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites welke zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen één kamer gelijk maar elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en Zuid Afrikaanse accent.
Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Hotel Kasteel Engelenburg
Kasteel Engelenburg is een bijzonder hotel met golfbaan en conferentie faciliteiten, maar ook een romantische locatie voor uw huwelijk of weekendarrangement. Op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei is Kasteel Engelenburg centraal gelegen tussen Apeldoorn en Arnhem, vlakbij Zutphen en Deventer. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt om de hoek. Kasteel Engelenburg is lid van Relais & Chateaux, de collectie van de meer dan 500 mooiste buitenhotels in de wereld. 

Wakker worden en nog even verder dromen. Kasteel Engelenburg heeft 41 hotelkamers en suites welke zijn gelegen in het Koetshuis, de Orangerie en het Kaapse Huis. Er is geen één kamer gelijk maar elke kamer heeft een hedendaags comfort zoals een luxe badkamer, airconditioning, minibar en koffie- en theefaciliteiten. De kamers zijn ingericht met prachtige stoffen, antieke meubelen en  Zuid Afrikaanse accent. Door het open raam hoort u de vogels. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. U zakt terug in de weelderige kussens en geniet van een kopje thee en een warme croissant. Heden en verleden komen hier samen.