Golfbanen in Limburg

Bekijk hier het overzicht van de golfbanen in Limburg

Golfbanen in Limburg
Minimize
  • Expand/Collapse
Golfbaan Landgoed Bleijenbeek
Landgoed Bleijenbeek

Van oorsprong kenmerkt Landgoed Bleijenbeek zich als golfbaan. Rondom het paviljoen liggen meters aan groen, waar sporters zich iedere dag vergrijpen aan een ontspannende, uitdagende sport met vrienden en familie.


Golfbaan Landgoed Bleijenbeek

Golf & Country Club Hoenshuis


Na de start in 1987 heeft Hoenshuis, ontworpen door de bekende golfbaan ontwerper Baron Paul Rolin, een roerig bestaan geleid. In December 2011 ging de baan van ‘Teikyo Europe’ terug naar de oorspronkelijk stichters van deze prachtige Baan.


Golfbaan Hoenshuis

Golfbaan de Herkenbosche


De Herkenbosche werd in 1992 geopend en is ongetwijfeld een van de allermooiste banen van Nederland. De fraaie 18-holes bosbaan sluit direct aan, aan het natuurreservaat de Meinweg.


Golfbaan de Herkenbosche

Limburg - De Peelse GolfDe Peelse Golf is een gezellige niet-commerciële baan, (verenigingsbaan), die al meer dan 25 jaar bestaat en door de NGF regelmatig wordt ingezet om belangrijke wedstrijden te spelen.
Golfbaan De Peelse Golf

Golfbaan Land van Thorn


Golfbaan Land van Thorn behoort tot de top 10 van de beste 9 holes golfbanen van Nederland. Golfbaanarchitect Frank Pont heeft zijn inspiratie gevonden in de Schotse Links banen.Golfbaan Land van Thorn

Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem


Graag heten wij u welkom op Landgoed “Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem”, de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen in het uiterst zuidelijke puntje van het land tussen Maastricht en Vaals.


Golf & Country Club Wittem