Welkom bij de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
Graag heten wij u welkom op Landgoed “Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem”, de hoogste golfbaan van Nederland, gelegen in het uiterst zuidelijke puntje van het land tussen Maastricht en Vaals.

Negen holes liggen in een bosrijke omgeving terwijl negen holes zich uitstrekken over het glooiend landschap met schitterende vergezichten. Sinds de oprichting in 1956 staat de club bekend om zijn mooie uitdagende baan, sportiviteit en gastvrijheid. De rijke flora en fauna completeren het golfplezier met een optimale natuurbeleving.
Sinds 2012 GEO-gecertificeerd en vanaf begin 2019 compleet gerenoveerd en helemaal bij de tijd!

VOOR GOLF OP HOOG NIVEAU: NATUURLIJK, WITTEM!
De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem | Gulpen-Wittem, Limburg
Quick facts
• Hoogst gelegen baan van Nederland met mooie vergezichten
• Oudste baan van Limburg maar sedert 2019 door renovatie compleet up-to-date
• Optimale natuurbeleving, rust en ruimte!
• Ledenclub met gemoedelijke sfeer, geen starttijden dus spelen altijd mogelijk
• GEO-certificaat voor duurzaamheidsbeleid

Wittem is een echte ledenclub waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Er worden geen directe starttijden gehanteerd zodat men altijd kan spelen. Dankzij de rijke flora en fauna van het Schweibergerbos is de natuurbeleving optimaal! Rust en ruimte zijn wel de sleutelwoorden. Onze niet-aflatende aandacht voor Duurzaamheid is sinds 2012 beloond door toekenning van het GEO-certificaat.
Lees meer

Greenfee tarief
  Product Prijs
18 holes            Golfen € 70,00
9 holes          Golfen € 38,00
18 holes  Houders Limburg golfland pas   € 56,00
9 holes Houders Limburg golfland pas € 30,50
Arrangementen
Play 'n eat arrangement vanaf € 30,50 p.p.
Bij starttijd vanaf 15:00 uur:
- 18 holes greenfee plus dagschotel is € 71,00 p.p.
- 9 holes greenfee plus dagschotel is € 30,50 p.p. 


 


 

Play & stay 


De ZLG&CC Wittem heeft met diverse uitstekende hotels in de regio een kortingsregeling afgesproken.

U vindt meer informatie op onze website www.zlgolf.nl onder ”gasten”.
Of u nu dichterbij, in een kasteel of juist in een designhotel wilt logeren, of het accent meer op de culinaire beleving legt: de keuze is aan u!


Neem contact met ons op
Foto's De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem
Welkom op groen en gastvrij Wittem!

Rust en ruimte
Slechts een half uurtje rijden van Aken en Maastricht ligt midden in het Schweibergerbos de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem - de hoogst gelegen golfbaan van Nederland en misschien wel de mooiste baan van Limburg. Ver van verkeerslawaai of storende bebouwing is het genieten van schitterende vergezichten over het omringende heuvelland. Rust en Ruimte verzekerd!

Volledig up-to-date
Wittem is als oudste golfclub van Limburg een club met een rijke historie. De baan voldoet na een ambitieuze renovatie aan alle eisen die de moderne golfer stelt, met gevarieerde holes en uitdagend om te spelen voor golfers van alle niveaus. 9 holes liggen in een bosrijke omgeving met een mooie waterpartij op de derde par 3 hole, terwijl 9 holes zich uitstrekken in het glooiend heuvellandschap met veel hoogteverschillen, mooie vergezichten en enkele uitdagende waterpartijen. Wittem beschikt tevens over uitstekende oefenfaciliteiten. Onze PGA pro staat voor u klaar!

Club en voor de leden
Wittem is een echte verenigingsbaan waar vriendschap en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Er worden geen vaste starttijden gehanteerd zodat men altijd kan spelen. Onthaasting is het sleutelwoord.
Behalve om zijn mooie baan en gezellig clubhuis staat de club bekend om zijn gastvrijheid. Gastspelers krijgen letterlijk de ruimte!

Aandacht voor duurzaamheid
Als eerste baan in de regio beschikt Wittem over het internationale GEO-certificaat voor duurzaam en natuurvriendelijk golfbaanbeheer. De golfbaan voert een actief duurzaamheidsbeleid. Zo kan men bijvoorbeeld regelmatig schapen in de rough aantreffen. Dit vergroot niet alleen het golfplezier maar ook de biodiversiteit!
Kaart De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem