Golfbaan het Land van Thorn | Hunsel

• Behoort tot de top 10 van de beste 9-holes golfbanen van Nederland 
• Ontworpen door golfbaanarchitect Frank Pont
• Ligt dichtbij het pittoreske stadje Thorn
• Een baan vol verrassingen en uitdagingen

Golfbaan Land van Thorn behoort tot de top 10 van de beste 9 holes golfbanen van Nederland. Golfbaanarchitect Frank Pont heeft zijn inspiratie gevonden in de Schotse Links banen.
Lees meer over Golfbaan het Land van Thorn

Greenfee tarief
  Wintergreen     
Zomergreen    
9 holes      
€24,00                
€31,50
18 holes            
€35,00
€42,50
Play & Stay arrangementen
Weg van de snelweg arrangement à €105,00 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. Één overnachting in het familiehotel Hostellerie Munten in Weert 
- Incl. ontbijt en 3 gangenmenu  in Brasserie of tuin (voor slechts €5,50 meerprijs 3 gangen diner in het restaurant)
- Incl. 9 holes (of uitbereiding naar 18 holes incl. lunch voor een meerprijs van €15,00)
- Incl. Stadswandeling Thorn
- Incl. Optioneel: Arrangement op één van de mooie Zuid Limburgse golfbanen
- Incl. Optioneel:  Huur een boot of volg een zeilles in het prachtige watersportgebied de Maasplassen. Wij kunnen meerdere locaties in de regio aanbevelen.
- Incl. Optioneel:  Een bezoek aan de  Designer Outlet Roermond. De grote modemerken zijn aanwezig  en bezoekers vanuit de hele wereld komen voor dit unieke winkeldorp.Erfgoed arrangement à €105,00 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. Één overnachting in het familiehotel Hostellerie Munten in  Weert 
- Incl. ontbijt en 3 gangenmenu  in Brasserie of tuin (voor slechts € 5,50 meerprijs 3 gangen diner in het restaurant)
- Incl. 9 holes (of uitbereiding naar 18 holes incl. lunch voor een meerprijs van € 15,--)
- Incl. Stadswandeling Thorn
- Incl. Optioneel:  Huur een boot of volg een zeilles in het prachtige watersportgebied de Maasplassen. Wij kunnen meerdere locaties in de regio aanbevelen.
- Incl. Optioneel:  Een bezoek aan de  Designer Outlet Roermond. De grote modemerken zijn aanwezig  en bezoekers vanuit de hele wereld komen voor dit unieke winkeldorp.

Neem contact met ons op
het Land van Thorn
het Land van Thorn
het Land van Thorn
het Land van Thorn
het Land van Thorn
het Land van Thorn
het Land van Thorn


Golfbaan Land van Thorn  behoort tot de top 10 van de beste 9 holes golfbanen van Nederland. Golfbaanarchitect Frank Pont heeft zijn inspiratie gevonden in de Schotse Links banen.  De typische kenmerken van een linksbaan waar je nooit vlak staat,  in het mooie glooiende  Midden-Limburgse landschap maken het spelen prettig en aangenaam.  De baan zit vol verassingen en biedt de nodige uitdaging.  De club  kenmerkt zich door een vriendelijk  en gastvrij karakter. Bezoekers voelen zich welkom.  De tarieven zijn prettig en betaalbaar.  Land van Thorn scoort zeer hoog in de prijs-kwaliteit verhouding.  Vele bezoekers komen terug vanwege het aangename verblijf.
Land van Thorn is makkelijk bereikbaar.  Vanaf afslag 41 op de A2  Eindhoven  Maastricht is het nog enkele minuten rijden richting Hunsel. Er is voldoende parkeergelegenheid. 

De golfbaan ligt op een steenworp afstand van Thorn.  Het witte stadje met de rijke historie van het Stift .  Dames van zeer hoge Europese Adel hadden er hun vorstendom. De voormalig abdijkerk die beschadigd is tijdens de Franse inval en gerestaureerd is door de bekende architect Pierre Cuypers (tevens architect van het  Rijks museum in Amsterdam)  is met haar graftomben  zeker de moeite waard.

Het Designer Outlet Roermond ligt binnen een half uur reisafstand. De grote modemerken zijn aanwezig  en bezoekers vanuit de hele wereld komen voor dit unieke winkelconcept. In de winkels wordt tevens Duits en Engels gesproken. De modemerken die ook in Azië bekend zijn hebben Chinese medewerksters in dienst. 


Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Aanbevolen hotel: Hostellerie Munten | Weert
In de regio is voldoende aanbod van hotels. Met 4-sterren hotel Hostellerie Munten in Weert heeft het Land van Thorn een zeer aantrekkelijk arrangement met overnachting en diner.  Hostellerie Munten is een zeer prettig familiehotel op een mooie historische locatie in Weert.