Golfbaan Dirkshorn | Dirkshorn

• 18 holes PAR 72
• Strakke fairways 
• NGF A-status
• Driving Range, gedeeltelijk overdekt
• 365 dagen per jaar spelen door goede drainage (uitgezonderd extreme weersomstandigheden)

Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, vlakbij Schagen. Onze golfbaan is in 2008 geopend en de baan kenmerkt zich door strakke fairways, snelle greens, een zeer goede drainage en slechts enkele kleine boomgroepen voor een open karakter.
Lees meer over Golfbaan Dirkshorn

Greenfee tarief
9 holes golfbaan  €35,00
18 holes golfbaan  €55,00 
Play & Stay arrangementen
2-daagse Golfbreak à €199,00 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. 1 nacht in een 2-persoonskamer
- Incl. 2 greenfees 18-holes
- Incl. 3-gangendiner Golfbaan Dirkshorn


Dit tarief is excl. stadsbelasting, dit dient ter plaatse bij het hotel voldaan te worden3-daagse Short-break à €275,00 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. 2 nachten in een 2-persoonskamer
- Incl. 2 greenfees 18-holes
- Incl. 4-gangen verrassingsmenu in Restaurant Stiel (niet op ma, di)
- Incl. Longest drive: 1,5 meter hapjes voor 2 personen


Dit tarief is excl. stadsbelasting, dit dient ter plaatse bij het hotel voldaan te worden3-daagse Culinair à €265,00 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)


- Incl. 2 nachten in een 2-persoonskamer
- Incl. 2 greenfees 9-holes
- Incl. culinair 3-gangen Chef menu Golfbaan Dirkshorn
- Incl. culinair 4-gangenmenu Restaurant Stiel (niet op ma, di)


Dit tarief is excl. stadsbelasting, dit dient ter plaatse bij het hotel voldaan te worden


Neem contact met ons op

Minimaliseren
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn Restaurant
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn

Dé baan boven het Noordzeekanaal! 
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, vlakbij Schagen. Onze golfbaan is in 2008 geopend en de baan kenmerkt zich door strakke fairways, snelle greens, een zeer goede drainage en slechts enkele kleine boomgroepen voor een open karakter. Ook zijn we trots op de topkwaliteit van de golfbaan, wat niet onopgemerkt gebleven is bij onze gasten; men is vaak verrast dat er boven het Noordzeekanaal zo’n kwalitatief goede golfbaan ligt! We zijn op extreme weersomstandigheden na, het hele jaar bespeelbaar! Ervaar het zelf en boek een tee-time!

Restaurant Golfbaan Dirkshorn
In ons smaakvol ingericht clubhuis vindt u het restaurant waar ons horecateam dagelijks vanaf 8.30 uur tot minimaal 1 uur na zonsondergang voor u klaar staat. Het prachtige terras biedt uitzicht op de afslag van holes 1 en 10 en op de green van hole 18. Ook op minder mooie dagen is het goed toeven in ons clubhuis, aan de stamtafel, de bar of in de loungehoek rondom de open haard.
Het restaurant van Golfbaan Dirkshorn staat bekend om zijn goede keuken. Onze chefkok Robin Vrijer maakt een maandelijks wisselende menukaart waarbij hij rekening houdt met de seizoenen. Daarnaast bedenkt hij leuke acties zoals bijvoorbeeld onbeperkt sliptong eten. 

Besloten diner

Twee aparte ruimtes bieden onze leden en gasten de mogelijkheid om in een meer besloten omgeving een diner, receptie, condoleance of jubileum te organiseren.Vanaf 12.00 uur is de keuken geopend voor lunch en diner. 

Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Aanbevolen hotel: Hotel van Schagen | Schagen
In samenwerking met het mooie Designhotel 'Hotel van Schagen' hebben wij voor onze bezoekers 3 leuke golfarrangementen samengesteld. Een perfecte match tussen een prachtige golfbaan en een prachtig hotel met hotelkamers en appartementen. Hotel van Schagen ligt middenin het bruisende centrum van Schagen, op 5 minuten rijden van onze Golfbaan.
In de directe omgeving kunt u niet alleen genieten van het golfen, maar ook van het strand en de zee. Veel fietsroutes en wandelmogelijkheden bieden u meteen een complete vakantie. 

Zoals een echte Schagenees het vaak zegt: er is altijd wel wat te doen in Skagen!