Golfbaan Dirkshorn | Dirkshorn

• 18 holes PAR 72
• Strakke fairways 
• NGF A-status
• Driving Range, gedeeltelijk overdekt
• 365 dagen per jaar spelen door goede drainage (uitgezonderd extreme weersomstandigheden)

Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, vlakbij Schagen. Onze golfbaan is in 2008 geopend en de baan kenmerkt zich door strakke fairways, snelle greens, een zeer goede drainage en slechts enkele kleine boomgroepen voor een open karakter.
Lees meer over Golfbaan Dirkshorn

Greenfee tarief
9 holes golfbaan  €37,00
18 holes golfbaan  €59,00 
Play & Stay arrangementen
Stad & golf arrangement à €97,50 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)

 

 


Bent u een golfliefhebber en wilt u de stad Alkmaar ontdekken? Dan is dit arrangement uitermate geschikt voor u. Golf en dineer bij Golfbaan Dirkshorn en overnacht in Amrâth Hotel Alkmaar, dat op slechts 10 minuten rijden ligt van de Golfbaan. Word uitgerust wakker met een uitgebreid ontbijt en ervaar de gezelligheid van de oude binnenstad van Alkmaar. 


Prijs:

  • 1 x Overnachting in uw geselecteerde kamertype
  • 1 x 'Le Good Morning Amrâth’ ontbijt
  • 9 holes golfen bij Dirkshorn Golfbaan, uit te breiden naar 18 holes, toeslag van €12,50       
    (graag verneemt de receptie van Amrâth Hotel Alkmaar graag tijdig uw voorkeurs startijd)
  • 1 x Diner in het hotel zelf
  • Goodiebag incl. plattegrond van Alkmaar
  • Early Check-In of late check-out (op basis van beschikbaarheid)

http://bit.ly/3oEFdCdNeem contact met ons op

Minimaliseren
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn Restaurant
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn
Golbaan Dirkshorn

Dé baan boven het Noordzeekanaal! 
Golfbaan Dirkshorn is een 18-holes par-72 golfbaan, vlakbij Schagen. Onze golfbaan is in 2008 geopend en de baan kenmerkt zich door strakke fairways, snelle greens, een zeer goede drainage en slechts enkele kleine boomgroepen voor een open karakter. Ook zijn we trots op de topkwaliteit van de golfbaan, wat niet onopgemerkt gebleven is bij onze gasten; men is vaak verrast dat er boven het Noordzeekanaal zo’n kwalitatief goede golfbaan ligt! We zijn op extreme weersomstandigheden na, het hele jaar bespeelbaar! Ervaar het zelf en boek een tee-time!

Restaurant Golfbaan Dirkshorn
In ons smaakvol ingericht clubhuis vindt u het restaurant waar ons horecateam dagelijks vanaf 8.30 uur tot minimaal 1 uur na zonsondergang voor u klaar staat. Het prachtige terras biedt uitzicht op de afslag van holes 1 en 10 en op de green van hole 18. Ook op minder mooie dagen is het goed toeven in ons clubhuis, aan de stamtafel, de bar of in de loungehoek rondom de open haard.
Het restaurant van Golfbaan Dirkshorn staat bekend om zijn goede keuken. Onze chefkok Robin Vrijer maakt een maandelijks wisselende menukaart waarbij hij rekening houdt met de seizoenen. Daarnaast bedenkt hij leuke acties zoals bijvoorbeeld onbeperkt sliptong eten. 

Besloten diner

Twee aparte ruimtes bieden onze leden en gasten de mogelijkheid om in een meer besloten omgeving een diner, receptie, condoleance of jubileum te organiseren.Vanaf 12.00 uur is de keuken geopend voor lunch en diner. 

Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Aanbevolen hotel: Hotel van Schagen | Schagen
In samenwerking met het mooie Designhotel 'Hotel van Schagen' hebben wij voor onze bezoekers 3 leuke golfarrangementen samengesteld. Een perfecte match tussen een prachtige golfbaan en een prachtig hotel met hotelkamers en appartementen. Hotel van Schagen ligt middenin het bruisende centrum van Schagen, op 5 minuten rijden van onze Golfbaan.
In de directe omgeving kunt u niet alleen genieten van het golfen, maar ook van het strand en de zee. Veel fietsroutes en wandelmogelijkheden bieden u meteen een complete vakantie. 

Zoals een echte Schagenees het vaak zegt: er is altijd wel wat te doen in Skagen!