De Zaanse Golf Club | Wijdewormer

• 18 holes golfbaan 
• Sinds 1988 
• Putting Green & Chipping Ground
• Overdekte Driving Range
• Lessen van gecertificeerde golf professionals

”Een uitdagende 18 holes golfbaan te midden van de eigenzinnige Noord-Hollandse polders, gelegen in de Wijdewormer, op slechts 15 minuten rijafstand van Amsterdam”
Lees meer over de Zaanse Golf Club

Greenfee tarief
       
18 holes golfbaan*        €57,50 
9 holes golfbaan          €35,00 
PAR 3 baan  €10,00
*Op de 18 holes baan dient u in het bezit te zijn van een NGF Clubhandicapbewijs (54 of lager, voorheen GVB). Beginnende golfers kunnen spelen op de 18-holesbaan van de Zaanse met een Baanpermissiebewijs, uitgegeven via de Zaanse Golfschool.

Play & Stay
Golf Hotel arrangement v.a. €129,50 p.p.

(bij een 2-persoonskamer)Voor de golfliefhebber is dit arrangement niet te missen, maar ook als u het heerlijk vindt om met mooi weer 9 of 18 holes te lopen op een prachtige baan is dit arrangement voor u!
Op ongeveer 9km van Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam ligt de Zaanse Golf Club. Op de afwisselde baan heeft u de keuze om 9 of 18 holes te lopen. Tijdens uw verblijf in ons hotel word u compleet verzorgd. 's Avonds wordt een heerlijk driegangendiner geserveerd en 's ochtends kunt u in alle genieten van een overheerlijk ontbijtbuffet. 

- Incl. 1x Overnachting in een 2-persoons comfort kamer in Hotel van der Valk, Oostzaan
- Incl. 1x 3-gangen diner
- Incl. 1x Luxe ontbijtbuffet 
- Incl. 1x 9 holes GreenfeeDit tarief is excl. toeristenbelasting à €3,00 p.p.p.n., dit dient ter plaatse voldaan te worden

Toeslagen 

18 holes: €15,00 p.p.

Neem contact met ons op
Zaanse Golf Club
Zaanse Golf Club
Zaanse Golf Club
Zaanse Golf Club
Zaanse Golf Club
Zaanse Golf ClubEen uitdagende 18 holes golfbaan te midden van de eigenzinnige Noord-Hollandse polders, gelegen in de Wijdewormer, op slechts 15 minuten rijafstand van Amsterdam en op zo’n 5 minuten rijafstand van de toeristische trekpleister, de Zaanse Schans. Al vanaf 1988 is de Zaanse Golf Club een begrip in Nederland. Alom geroemd vanwege kwaliteit, gezelligheid en de prachtige ligging rond een voormalig natuurzwembad. Door onze vele waterpartijen wordt van de golfer grootse precisie vereist. Een absolute uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Maak kennis met deze schitterende Golf Environment Organization gecertificeerde park-polder baan met interessante hoogte verschillen en imposante vergezichten vanaf de dijk.


Een dijk van een baan
Zijn krassende pen creëerde een pronkjuweel, dat gelegen in de mooie Wijdewormer met trots het visitekaartje van baanarchitect Gerard Jol genoemd mag worden. Honderden karpers in het in 1825 door een dijkdoorbraak ontstane meer vormen vooral in de zomermaanden vlak onder het wateroppervlak de stille getuigen van de sportieve prestaties op ,,de oude negen". Hun silhouetten zijn zichtbaar op een lieflijke polderbaan, die door de natuur in twintig jaar tijd herschapen werd tot een uitdagende parkbaan. 
De Zaanse wilde meer en met de uitbreiding naar 18 holes kwamen naast hole 2 (als de westen wind blaast is die par 3 één van de moeilijkste in Europa...) en hole 3 ook de afslagplaatsen van de holes 10, 11 en 12 op de massieve Ringdijk te liggen. Het gevolg is, dat daardoor interessante hoogteverschillen met imposante vergezichten zijn ontstaan. 
Zij vormen een absolute uitdaging voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. 
In een uniek beschermd natuurgebied, waarin talrijke vogelsoorten kwetterend nadrukkelijk aanwezig zijn werd door de uitbreiding een parkbaan met een polderbaan gecombineerd. Een huzarenstuk, waarin door de vele waterpartijen van de golfer de grootste precisie wordt vereist. Na 18 holes is het vervolgens goed toeven in het met riet bedekte clubhuis, dat - met fraai terras - nog altijd door de vele bezoekers als ''ongelofelijk gezellig'' wordt omschreven. 
 Minimize
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
  • Expand/Collapse
Aanbevolen hotel: Van der Valk | Oostzaan

Het nieuwe Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam ligt in Oostzaan, op 10 km afstand van Amsterdam. Er is gratis WiFi en gratis privé-parkeergelegenheid. Het hotel biedt een casino, een à-la-carterestaurant, een verwarmd binnenzwembad op de 6e verdieping, een fitnessruimte en een sauna met een panoramisch uitzicht. De Zaanse Golf Club, de Zaanse Schans en Haarlem zijn vanuit deze locatie prima bereikbaar.