play-golf-in-holland

Even voorstellen, het team van Play Golf in Holland


Wolfgang Hendrix en Herman Lier; twee bevlogen ondernemers die vanuit verschillende invalshoeken, Herman als Hogeschooldocent bij NHTV en Wolfgang als ondernemer, het initiatief hebben genomen voor Play Golf in Holland. 


Historie van Play Golf in Holland

Het initiatief PlayGolfinholland.nl is ontstaan vanuit de trend van een toenemende vraag van de golfende consument om te kunnen golfen tijdens een kort of langer verblijf in Nederland. Het laatste decennium is de druk op een sluitende exploitatie bij golfaccommodaties toegenomen waardoor er een ruim aanbod van greenfees bij golfbanen is ontstaan. Verder inspelend op de maatschappelijke trend dat consumenten het liefst rechtstreeks, snel een eenvoudig bij de aanbieder een dienst willen kopen is het idee ontstaan om vraag en aanbod met elkaar te combineren.

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties richt zich met het aanreiken en creëren van kansen in de toeristisch sector op een gezonde exploitatie van de aangesloten golfbanen. De resultaten van de haalbaarheidsonderzoeken die vanuit de NHTV zijn gecoördineerd , hebben de NVG, doen besluiten om het plan van Playgolfinholland te ondersteunen en als aandeelhouder ook toe te treden.

Onze missie

Op eenvoudige wijze de toeristische golfer (uit buiten- en binnenland) optimaal en rechtstreeks gebruik laten maken van Nederlandse golfbanen door een aantrekkelijk en dynamisch platform te creëren vanuit de aanbodzijde van golf.

Play en Play & Stay

Op onze website vindt u het aanbod van de verschillende golfbanen. Het aanbod bestaat uit Play, dus alleen de greenfee of Play & Stay. Hierbij biedt de betreffende golfbaan aanvullende arrangementen aan. U vindt op onze website prijzen voor zowel Play als Play & Stay. Indien u een aanvraag doet gaat deze direct naar de betreffende golfbaan. De golfbaan neemt contact met u op om de reservering verder af te handelen en u betaald rechtstreeks aan/bij de golfbaan. Makkelijk en snel.

Juridische structuur

Play Golf in Holland is een BV. 

Vestiging

Play Golf in Holland is gevestigd in Beuningen, Nederland. 


Onze partners


Onze partners zijn de deelnemende golfbanen. Al deze banen zijn lid van de NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties) en voldoen aan de strenge criteria van deze vereniging.

Betalingen

U betaalt niet aan Play Golf in Holland, maar altijd rechtstreeks bij de golfbaan. 

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief informeert u regelmatig over ons aantrekkelijke aanbod. 
Na uw aanmelding volgt er binnen enkele minuten een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. Bevestig a.u.b. uw e-mailadres via de link.
Klik hier om u aan te melden >>Play Golf in Holland


Dorpssingel 10
6641 BE Beuningen
E-mail:info@playgolfinholland.nl

KvK: 71347151