Informatie over Play Golf in Holland | Over ons
Team Play Golf in Holland
Even voorstellen, het team van Play Golf in Holland


Team Play Golf in Holland
Historie Play Golf in Holland
Historie van Play Golf in Holland
Het initiatief PlayGolfinholland.nl is ontstaan vanuit de trend van een toenemende vraag van de golfende consument om te kunnen golfen tijdens een kort of langer verblijf in Nederland. Het laatste decennium is de druk op een sluitende exploitatie bij golfaccommodaties toegenomen waardoor er een ruim aanbod van greenfees bij golfbanen is ontstaan. Verder inspelend op de maatschappelijke trend dat consumenten het liefst rechtstreeks, snel een eenvoudig bij de aanbieder een dienst willen kopen is het idee ontstaan om vraag en aanbod met elkaar te combineren.

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties richt zich met het aanreiken en creëren van kansen in de toeristisch sector op een gezonde exploitatie van de aangesloten golfbanen. De resultaten van de haalbaarheidsonderzoeken die vanuit de NHTV zijn gecoördineerd , hebben de NVG, doen besluiten om het plan van Playgolfinholland te ondersteunen en als aandeelhouder ook toe te treden.
Onze Missie
Onze missie
Op eenvoudige wijze de toeristische golfer (uit buiten- en binnenland) optimaal en rechtstreeks gebruik laten maken van Nederlandse golfbanen door een aantrekkelijk en dynamisch platform te creëren vanuit de aanbodzijde van golf.
Play, Play & Dine, Play & Stay
Play
Op onze website vindt u het aanbod van de verschillende golfbanen. Dit aanbod bestaat onder andere uit Play.
Indien u een aanvraag doet gaat deze direct naar de betreffende golfbaan. De golfbaan neemt contact met u op om de reservering verder af te handelen, u betaald altijd rechtstreeks aan/bij de golfbaan. Op deze manier kunt u makkelijk golf + diner arrangement online reserveren.

Play


Play & Dine
Op onze website vindt u het aanbod van de verschillende golfbanen. Dit aanbod bestaat onder andere uit Play & Dine.
Reserveer een golfbaan samen met een heerlijke lunch of diner. Indien u een aanvraag doet gaat deze direct naar de betreffende golfbaan. De golfbaan neemt contact met u op om de reservering verder af te handelen, u betaald altijd rechtstreeks aan/bij de golfbaan. Op deze manier kunt u makkelijk golf + diner arrangement online reserveren.


Play & Dine


Play & Stay
Op onze website vindt u het aanbod van de verschillende golfbanen. Dit aanbod bestaat onder andere uit Play & Stay.
Speel uitgebreid op één van de prachtige banen en combineer dit met een overnachting. Indien u een aanvraag doet gaat deze direct naar de betreffende golfbaan. De golfbaan neemt contact met u op om de reservering verder af te handelen, u betaald altijd rechtstreeks aan/bij de golfbaan. Op deze manier kunt u makkelijk golf + diner arrangement online reserveren.

Play & Stay


Juridische Structuur
De juridische structuur van BV.Play Golf in Holland is een BV.
Vestiging
De vestiging van Play Golf in Holland is gevestigd in Wijdewormer, Nederland.

Gegevens:
• Straat: Zuiderweg 68A
• Plaats: Wijdewormer
• Postcode: 1456 NH
Partners Play Golf in Holland
Onze partners zijn de deelnemende golfbanen.
Al deze banen zijn lid van de NVG (Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties) en voldoen aan de strenge criteria van deze vereniging.
Betalingen
U betaalt niet aan Play Golf in Holland, maar altijd rechtstreeks bij de golfbaan.
Contact
Bedrijfsnaam: Play Golf in Holland
Straat: Zuiderweg 68A
Plaats: Wijdewormer
Postcode: 1456 NH
Telefoonnummer: +020 330 6103
Email: info@playgolfinholland.nl
KVK nummer: 71347151
Nieuwsbrief
Onze gratis nieuwsbrief informeert u regelmatig over ons aantrekkelijke aanbod.
Na uw aanmelding volgt er binnen enkele minuten een e-mail op het door u ingevulde e-mailadres. Bevestig a.u.b. uw e-mailadres via de link.
Klik hier om u aan te melden >>